Mert nem tudunk elég hálásak lenni ezért. 17 évig minden gondunkat a hátadra vetted. Szervezted, irányítottad és egyszerűen csináltad nekünk a repülést sokszor nehézségek, viták, veszekedések kereszt tüzében, de akkor is értünk!

Köszönjük, hogy értünk dolgoztál értünk éltél. Szinte mindig kint voltál a reptéren, hogy nekünk jobb és könnyebb legyen.

A bölcsességedet jelzi, hogy most is jól döntöttél! Szögre akasztod a fejhallgatót, lezárod a startkönyvet és büszkén egy termékeny munkával teli repülős pálya végén végre igazán élvezed a nyugdíjas éveket. Biztos, hogy az elvégzett munkád nem volt hiába és megvan az a nemzedék, akit te neveltél arra, hogy a Klubot ne hagyja bántani, szétzilálni se örömben, se bajban. Remélhetőleg ezt az örökségünket tovább tudjuk vinni újabb 85 évig.

Bízok benne, hogy nem végleg vonulsz ki életünkből és néha-néha még kijössz közénk, és beülsz mellém egy-két körre, hogy még tanulhassak tőled.

A magam és repülős, ejtőernyős és hőlégballonos társaim nevében is jó egészséget, nyugodt boldog nyugdíjas éveket kívánok.

És ha arra repülök billegtetni fogok örökké.

Pisti