Ejtőernyős szakosztály

Hétvégenként a Gödöllői Sportrepülőtéren a gyakorlati képzéseket tartjuk meg. Megtanítunk ejtőernyőt hajtogatni, begyakoroljuk a vészhelyzeti eljárásokat, megismerkedünk a repülőgéppel, az ejtőernyővel. Friss levegőt szívunk és gyűjtjük a reptéren eltöltött napjaink számá.

Éves rendes közgyűlés 2018

Éves rendes közgyűlés 2018

Tisztelt tagság, Kedves sporttársaim! 2018 november 19.-én a jelenlegi klubvezetés mandátuma lejár. Új vezetőséget kell válasszunk. Valamint az alapszabály értelmében is évi rendes közgyűlést kell tartsunk. Ezért ezt 2018 november 17. 10 órára a repülőtéren lévő...

Éves rendes közgyűlés 2017

Az Opitz Nándor Repülőklub Klubvezetése összehívja a klub éves rendes közgyűlését a klub Dunakeszi repülőtéri klubházába 2017. november 17. 17:00 kezdettel. Részletek az alábbi meghívóban. Opitz Nándor Repülőklub közgyűlési meghívó 2017. 11....

Ejés sikerek Nyíregyházán

Ejés sikerek Nyíregyházán

Hétvégén a 4. Kelet-Magyarország Kupa Ejtőernyős Célraszálló Bajnokságon az OPITZ Nándor REK indította a legfiatalabb csapatot.

Opitzok egyhetes ejtőernyős tábor

Idén is megrendezésre kerül az Opitzok egyhetes ejtőernyős tábora. Kaposújlakon (Kapos DropZone) leszünk, egész héten toljuk az ugrásokat. Cessna 182-es repülőgép áll a rendelkezésünkre. Ugrási magasságok 1.000 métertől 3.500 méterig.

Újabb ejtőernyősünk van!

Hétvégén Bolba Péter sikeresen befejezte ejtőernyős képzését. Minősítetlen ejtőernyőssé vált 🙂 Gratulálunk Péter