Sajnos idei tanfolyamunk létszámkerete BETELT!

Pilóta szeretnél lenni? Új hobbit keresel? Vonz a repülés? Kezdd nálunk repülős karriered vitorlázórepülőként!

Bátran kijelenthetjük, hogy a vitorlázórepülés minden repülés alapja! A legnagyobb pilóták is itt kezdték és nem véletlen, hogy szinte sosem engedik el a repülés ezen különleges, semmihez sem fogható, hajtómű nélküli formáját! Ugyanakkor a továbblépés sem lehetetlen motoros vitorlázó (movit) vagy egyéb repülőgépkre, mert a vitorlázóképzés megfelelő alapot biztosít ezekhez is.

Ha szeretnél jövő nyáron már önállóan repülni egy vitorlázórepülővel, akkor találkozzunk 2020. november 4-től szerdánként 18:00 órakor a Stefánia út 55-ben!

Aktív klubélet, egymást segítő jófej tagok, profi géppark - minden rendelkezésre áll egy nagyszerű új sporthoz az életedben! Gyere, várunk!

Bővebb információ az oktatásról: https://opitz.hu/repulo/oktatas/  Illetve a gyakran ismételt kérdések se maradjanak ki: https://opitz.hu/repulo/gyik/

Ha kíváncsi vagy rá milyen nálunk kezdő növendéknek lenni, nézd meg az M2 Petőfi TV nálunk készült riportját: https://www.facebook.com/watch/?v=785297132292266

És ahová eljuthatsz: Gyöngyösi Dia, Boeing 737 kapitány is nálunk kezdte (és még repül is vitorlázóval), hallgasd meg a vele készült beszélgetést itt: https://www.youtube.com/watch?v=MarnbmUO92w

Ha ezek után még maradt benned megválaszolatlan kérdés, írj nekünk facebook messengeren vagy e-mail-en az info@opitz.hu címre. 

COVID infó! A jelenlegi helyzetre való tekintettel kérlek jelezd Jenei Zoltán oktatónknak a jenorepcsi kukac gmail.com e-mail címen, ha részt szeretnél venni!

https://www.facebook.com/events/248620229808251/

Legyél vitorlázórepülő pilóta!